Adverteren

Interesse om te adverteren op ATV?

TV is beleving! Het is het enige medium waarin u niet alleen uw product/merk/winkel kan tonen, u kan er ook over vertellen via beeld en geluid. ATV is sterk verankerd in de Antwerpse regio en garandeert dagelijks een massaal bereik in een regio dichtbij uw zaak. Natuurlijk zorgen we steeds voor een oplossing op maat van uw behoefte en budget. Voor meer informatie over de verschillende campagnemogelijkheden kan u terecht bij het sales team van ATV. 

Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie via ATVsales@adsanddata.be .

 

Verenigingen en particulieren kunnen hun boodschap kwijt via de Dagkrant.

Adverteren op de Dagkrant kost 20 euro per dag voor particulieren en 25 euro per dag voor organisatoren van een evenement. Vanaf de 5de opeenvolgende dag is de prijs 15 euro per dag voor particulieren en 20 euro per dag voor organisaties. Vanaf de 10de opeenvolgende dag adverteren ook organisaties aan 15 euro per dag. De dagkrant wordt enkel op weekdagen uitgezonden tussen de programma’s door van 10u tot 18u30. Enkel niet-commerciële berichten zijn mogelijk op de Dagkrant.

U bezorgt ons een foto in jpg en een tekst, die maximaal 450 karakters telt of uit ongeveer 55 woorden bestaat en een titel. Tekst en foto dienen ten minste 5 werkdagen voor publicatie in ons bezit te zijn.

Informatie en foto doormailen kan via : tvkrant@atv.be.

De betaling dient te gebeuren op rekeningnummer De Buren BE84 4127 1857 4159 en dient in ons bezit te zijn 3 dagen vóór publicatie van het bericht.