Hoe ATV bekijken

1. ATV op TV

Proximus TV-klanten

Proximus heeft de zenders gegroepeerd per voorkeur en per thema.. Alle regionale zenders bijvoorbeeld vind je dan voortaan vanaf nummer 175. ATV  krijgt het nummer 177  toebedeeld. Wil je jouw zender toch vooraan in jouw persoonlijke zendervolgorde? Dan kan je dit aanpassen met onderstaand stappenplan. 

  • Druk op de MENU knop en ga met de pijltjes naar beneden en dan helemaal naar rechts, zodat je op het tandwieltje terecht komt.
  • Druk op OK.
  • Selecteer instellingen en klik op OK
  • Selecteer zenders hernummeren en klik op OK

                 Tik nummer 177  in voor ATV en druk op OK

  • Nu kan je kiezen op welk nummer je ATV wil kunnen bekijken, bv. op nummer 10 (maar ook elk ander nummer kan)

                 Tik nummer 10 in en bevestig met OK.

  • Om het nieuwe nummer voor ATV te bevestigen, moet je met de pijl naar links gaan en klikken op bevestigen.
  • ATV verschuift automatisch naar boven, naar het nummer dat je net hebt gekozen. Wil je nu opnieuw televisie kijken? Dat kan door op de TV knop naast de MENU-knop te duwen.

Meer uitleg vind je in volgend filmpje: https://youtu.be/LWF9zg1CDYk

ATV via de kabel
In Antwerpen en 29 omliggende gemeentes kan u ATV via de kabel bekijken.

ATV digitaal
ATV is ook aanwezig op de twee digitale platformen Telenet Digital TV en Proximus TV. Bij Telenet vindt u ons standaard terug op kanaal 8. Bij Proximus TV staan we standaard op 177. Vindt u ons niet terug? Of wilt u ATV van kanaal veranderen? Klik dan hier voor een korte handleiding.

ATV op aanvraag
Kijkt u digitaal? Dan kan u via de TV-theek van Telenet of Proximus TV op aanvraag nieuws en afleveringen herbekijken. En dit dus ook als u niet binnen het zendgebied van ATV woont. Het nieuws herbekijken is gratis. Programma's bekijken is betalend (€ 0,50 per aflevering).

2. ATV online

www.ATV.be
Volg
het nieuws in uw regio op www.ATV.be. U kan er dagelijks niet alleen het recentste nieuws bekijken, maar ook al onze programma's. En bovendien volledig gratis!

ATV nieuwsbrief
Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van ATV. Of doe mee aan niet te missen wedstrijden.

3. ATV mobiel

Vandaag de dag wilt u naar het nieuws kijken waar, wanneer en hoe het u past. Daarom is de ATV-site ook te bekijken op de belangrijkste mobiele dragers: iOS en Android, smartphones en tablets. Zo blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws uit Antwerpen.

4. ATV sociaal

Facebook
Facebook is hét sociale netwerk bij uitstek. Word hier fan van ATV op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws of niet te missen wedstrijden. Laat ook zeker niet na om ons nieuws te delen met uw vrienden!

Twitter
Volg ATV op twitter. Blijf zo op de hoogte van het allerlaatste nieuws uit Antwerpen. Kort en krachtig gebracht. Twitter zelf mee via #ATVbe.